информационни ресурси за бизнеса
гаджет
игри
филми
музика
кар
наука
офис
релакс
времето днес
София Пловдив
Варна С. Загора
Бургас Русе
фиксинг БНБ
usd EUR 1.95583 gbp
usd USD 1.83457 gbp
gbp GBR 2.29396 gbp
chf CHF 1.83096 gbp
RSS емисии
infoweek.bg
ИТ в бизнеса
финанси
greenWEEK
секюрити
човешки ресурси
марком
infoWEEKEND
weekend » музика
Cut Ribbons от Уелс са най-новото попълнение в BeerRelation
Ще се изявят за първи път пред българска публика
16-05-2014
Уелската банда Cut Ribbons е най-новото попълнение в програмата на фестивала BeerRelation, който ще се проведе в Южния парк между 12 и 15 юни. Групата с бритиш стил и неповторимо готик поп-рок звучене ще се включи на 14 юни. По английски свежи и хапливи, Cut Ribbons безспорно са едни от най-чаканите чуждестранни музиканти на сцената на BeerRelation. Това ще бъде първата им официална изява пред българска публика. 

Музикалните сетове през деня ще бъдат подбрани от диджеите Досю Амуджев, Димитър Иванов “DJimmy”, Kalyas и Zimone. С тях следобедите гарантирано ще преминават лежерно с отбрана бира и усмивка върху горичката, изпъстрена с хамаци.

Досю Амуджев е един от основателите на "Дюкян Меломан". Заедно с Funkusion (Ангел) и диджей Ото стоят зад шоуто Groovy Sessions. Изявява се като продуцент, диджей, музикален критик и радиоводещ. Досю започва да промотира стиловете фънк, есид джаз и фюжън в българските клубове още в средата на 90-те. 

Димитър Иванов "DJimmy" се отличава се с микс от свежо и разнообразно звучене с нестандартни джаз мотиви. Иска да споделя голямата си колекция от оулдскуул музика и така започва работа в столичния клуб „Грамофон”. Голямата му страст са старите фънк и арендби парчета и иновативното от съвременната електронна музика. 

Kalyas е сравнително ново име на българската реге сцена. Става селектор, за да покаже на широката аудитория качествените реге мелодии. Като част от Reaction Selecta Crew е излизал на една сцена с някои от най-популярните имена на родна земя като Roots Rocket Live Band, BGz, Rock A Shock, Selector Lazy Face, Zafayah, Jahmmi Youth & Sen I и други.

Zimone ще ни впечатли с разнообразен, мелодичен и свеж ритъм. Представител е на най-младото поколение български диджеи и вече прави впечатление от запомнящи се и многобройни събития в топ клубовете и сцените из страната. 

Очакваме подробности за зоната за забавления, за която организаторите от Ивент Зона обещават големи изненади.
Присъедини се и сподели: Facebook Twitter RSS Изпрати
най-нови от музика
Зрелищно шоу подготвят 30 seconds to Mars за Sofia Rocks24-06-2014
Музикантите са подготвили 50 кг конфети и 100 цветни топки
10 милиона платени абонамента отбеляза Spotify
Съвместен концерт изнасят Жан-Бернар Помие и Виктор Чучков
още
най-четени от музика
Зрелищно шоу подготвят 30 seconds to Mars за Sofia Rocks24-06-2014
Музикантите са подготвили 50 кг конфети и 100 цветни топки
Следващото издание на Elevation ще бъде през 2014 г.
DJ Alex Ryba ще разлюлее със суингинг парти на края на света