информационни ресурси за бизнеса
новини |  анализи |  позиция |  интервю |  полезно
новини
JobTiger търси новите лидери на съвремието
От: InfoWeek, новини
Тече инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“
07:25 21-08-2012
Вече една седмица тече новата инициатива на JobTiger - „Човекът, който ме вдъхновява“. Тя цели да бъдат назовани новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота ниобразование, наука, изкуство, бизнес, спорт и т.н.

Кампанията се провежда чрез идентифициране на новите личности и гласуване онлайн. Всеки може да сподели и да гласува за номинациите на сайта на инициативата, съобщават организаторите.

Номинираните всяка седмица българи, които отговарят на условията, ще бъдат предлагани за гласуване през следващата седмица, като по този начин всяка седмица в следващите 10 седмици ще се определят 3 финалисти.

Победителите, крайните 30 финалисти, ще бъдат обявени на 1 ноември 2012 – Ден на народните будители.

Инициативата цели да издири и представи на цялото общество личности, които носят нови идеи и заразяват с действията си своята общност, обясняват организаторите от JobTiger. Тези личности създават новите ценности и носят новия имидж на България чрез положителния пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване на всеки, допълват от там и уточняват, че всеки с достъп до интернет ще има възможност  да изкаже мнение и предпочитание, да идентифицира личности, които го вдъхновяват, да открои образите на своето време.
Присъедини се и сподели: Facebook Twitter RSS Изпрати
Най-нови от новини
Eвропейската компания Asseco стъпва на българския пазар
07:42 13-06-2014
Представи визията си за бъдещето на технологичен форум
Откриват лаборатория за проектиране на е-системи в ТУ-София
07:01 11-06-2014
Ще се обучават студенти по микроелектроника
Трима студенти отличи Vivacom Техническа академия
11:13 10-06-2014
30 младежи участват в проекта тази година
  Най-четено от новини