информационни ресурси за бизнеса
новини |  анализи |  позиция |  интервю |  полезно
новини
Uchi.bg търси новаторите в образованието
От: InfoWeek
Можете да номинирате кандидати до 10 януари 2014 година
07:36 19-12-2013
Uchi.bg ще отличи учители, използващи модерни технологии
Класация „Новатори в образованието” организира сайтът за образователни новини Uchi.bg. Целта е да бъдат отличени учители с най-голям принос в прилагането на модерни обучителни методи и иновативни решения в образователната сфера.

Всеки желаещ може да номинира кандидат за участие в класацията, който ще бъде включен в нея, ако журито одобри предложението.

Номинации можете да изпращате на електронен адрес info@uchi.bg до 10 януари 2014 година. 

Кандидатите ще бъдат оценявани от жури, включващо представители на образователната система, технологичния сектор, предприемаческите среди, както и журналисти с дългогодишен опит в сферата на образованието или технологиите. 

„Успешното позициониране на България като икономика на знанието и общество на знанието ще има ключово значение за това, дали страната ни ще е конкурентоспособна в утрешния динамичен свят, в който за броени години всеки регион на света може от изоставащ да се превърне в технологичен лидер, да привлече към себе си инвестиционните потоци и да създава добавена стойност. Затова и желанието ни е да инициираме обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието, която да помогне както на днешните ученици да са по-подготвени и успешни в живота, така и на обществото ни като цяло да бъде по-конкурентно и устойчиво", споделя Мария Иванова, организатор на инициативата.
Присъедини се и сподели: Facebook Twitter RSS Изпрати
Най-нови от новини
Eвропейската компания Asseco стъпва на българския пазар
07:42 13-06-2014
Представи визията си за бъдещето на технологичен форум
Откриват лаборатория за проектиране на е-системи в ТУ-София
07:01 11-06-2014
Ще се обучават студенти по микроелектроника
Трима студенти отличи Vivacom Техническа академия
11:13 10-06-2014
30 младежи участват в проекта тази година
  Най-четено от новини