информационни ресурси за бизнеса
новини |  анализи |  позиция |  интервю |  полезно
Infoweek
полезно
Видеоконферентните системи създават конкурентно предимство
От: InfoWeek
Te са активен елемент от обединените бизнес комуникации
16:00 4-07-2011
С бързата глобализация, необходимостта от ефективна комуникация и ползотворен и бърз директен контакт се увеличава многократно. Често се налага важни решения да бъдат вземани в кратки срокове, а срещите на живо изискват огромни разходи на средства и време. Така видеоконферентните системи стават все по-популярно средство за бизнес комуникация, гарантиращо бърза възвръщаемост на инвестициите в тях.

Съвременните видеоконферентни системи позволяват безпроблемно свързване към останалите канали за комуникация, което ги прави водещ инструмент в бизнес комуникацията. Видеоконферентните системи могат да бъдат свързани както с други такива, независимо от марката, така също и с уеб-базирани видеокомуникации, системи като Skype, Microsoft Lync или други Video over IP приложения. Позволяват работа с чат системи, мобилни телефони, стрийм на видео към мобилни апарати или смартфони, базирани на различни мобилни операционни системи. Тази универсалност, наред с много по-достъпната им цена, ги прави все по-популярни в съвременната бизнес среда.

Аудио Арте е сред първите компании на българския пазар, доставящи цялостни видеокомуникационни решения и продукти . Стремежът ни  е да доставим възможно най-подходящата конфигурация за всеки конкретен клиент. За целта използваме продукти на водещи компании в бранша, като Cisco и LifeSize, както и решения на други водещи компании, което ни позволява да покрием най-широк кръг от приложения и ценови нива.

Cisco – лидер във високия клас продукти

Cisco е всепризнат лидер в най-високия клас видеоконферентни системи - Телепрезънс (Telepresence). Отскоро в групата на Cisco влиза и марката Tandberg, която е водеща в този сегмент. Базирани на мощната инфраструктура на Cisco, те позволяват на потребителите да комуникират лице в лице, създавайки усещането за непосредствена близост. Марката е синоним на качество и е предпочитан доставчик на цялостни решения на редица големи корпорации със световно присъствие. Освен Телепрезънс и видеоконферентни системи за конферентни зали, Cisco предлага и индивидуални настолни решения. 

Широкоекранно Full HD качество от LifeSize

LifeSize е пионер във видеоконферентните системи с висока резолюция. От особено значение за нашия пазар е обстоятелството, че LifeSize предлага оптимални HD решения  дори и при инфраструктура с ниски показатели. Най-новите продукти позволяват изграждането на 720p HD връзка при скорост от само 768kbps! Продукти на LifeSize позволяват и директно свързване със Skype, който също е изключително популярен  сред малки и средни предприятия. 

Решение за всеки конкретен потребител

Всяка компания има конкретни изисквания към видеоконферентните системи, които ще ползва. Ние предлагаме както висок клас продукти, така и бюджетни решения и варианти и на други марки. Всяка система се изгражда според изискванията и възможностите на всеки конкретен клиент.

Част от общата ИТ и Аудио/Видео среда

Често една видеоконферентна система е част от конферентна зала с всички останали средства за комуникация, като проектори, екрани, допълнителни камери, микрофони, компютри, интелигентни дъски, AV плейъри, озвучаване и др. При нужда могат да се добавят и системи за запис, редактиране и публикуване на съдържанието в интернет или на Digital signage монитори.

Ние се грижим за това, техниката да е оптимално подбрана и окомплектована, както и да е хармонично вплетена с интериора и за точното акустично оформление и осветление. Изграждаме и пълна автоматизация на конферентните зали, с опростено управление на всички елементи в нея - само с едно докосване на сензорния контролен панел. 

Като оторизиран дилър, ние се грижим за качествена поддръжка и за гаранционно и следгаранционно обслужване на продуктите. 

Обадете ни се, за нас ще бъде удоволствие да ви предложим демонстрация и помощ, както и изготвянето на индивидуален проект за оптималното решение на вашите нужди. Посетете и специализирания ни сайт за видеоконферентни системи www.videoconference.bg

За контакти:

Аудио Арте ООД , София, бул. Хр. Смирненски 72, тел. (02) 9641115 

или info@audioarte-bg.com.
Присъедини се и сподели: Facebook Twitter RSS Изпрати
Най-нови от полезно
ArcGIS 10.2 е вече в България!
banner 11:56 14-11-2013
Ново поколение ГИС от Esri предоставя революционни функции
Сирма подобри процесите си по разработка на софтуерен код
banner 15:50 21-08-2013
Фирмата очита силни резултати от изпълнението на ЕС проект
Производствените си процеси оптимизира Сирма Солюшънс
banner 07:00 10-08-2013
Компанията реализира договор за безвъзмездна финансова помощ
  Най-четено от полезно
07:00 10-08-2013 Производствените си процеси оптимизира Сирма Солюшънс
15:50 21-08-2013 Сирма подобри процесите си по разработка на софтуерен код
11:57 16-07-2010 Интелигентни възможности в системите за IP видеонаблюдение
16:20 12-07-2012 KYOCERA Document Solutions празнува 20-годишнината на ECOSYS
11:56 14-11-2013 ArcGIS 10.2 е вече в България!