информационни ресурси за бизнеса
новини |  анализи |  позиция |  интервю |  полезно
Infoweek
полезно
SonicWALL TZ ви предоставя защита от най-висок клас
От: InfoWeek
Серията е разработена за нуждите на малкия бизнес
11:40 3-10-2011
Серията TZ поддържа най-високите скорости
Фактори като Web 2.0 приложенията, стрийминга на видео, еволюиращите заплахи и новите начини за пробив затрудняват както сигурността, така и производителността на традиционните защитни стени. Инсталираните от много организации през годините защитни стени с пакетно филтриране не успяват да разпознаят зловредния код в мрежовия трафик, нито са способни да идентифицират и контролират приложенията, които се използват в мрежата.

Като интегрира гейтуей антивирус, антиспайуер, защита от проникване, филтриране на съдържание, антиспам и контрол на приложенията, серията защитни стени SonicWALL TZ за обединено управление на заплахите (Unified Threat Management) отстранява тези ограничения, като предлага високопроизводителна многослойна мрежова защита. SonicWall Application Intelligence and Control помага на администраторите да контролират и управляват както свързани, така и несвързани с бизнеса приложения за мрежова производителност. Серията TZ осигурява още отдалечен достъп чрез IPSec и SSL VPN, VoIP и безжична свързаност 802.11b/g/n, както и 3G безжична multi-WAN свързаност.

Разработена за нуждите на малкия бизнес, клонове на компании, за ритейлъри и доставчици на управлявани услуги, серията TZ поддържа най-високите скорости, предоставяни от съвременните доставчици на интернет, като предоставя и пълна защита чрез обединено управление на заплахите.

Най-висок клас защита от заплахи

Предоставяната от SonicWall дълбочинна проверка на пакетите защитава от мрежови рискове като вируси, червеи, троянски кон, шпионски софтуер, фишинг атаки, нововъзникващи заплахи и злоупотреби в интернет. Енджинът SonicWall Reassembly-Free Deep Packet Inspection сканира всички пакети в реално време, без да забавя трафика. Серията TZ осигурява динамична мрежова защита чрез автоматични обновления на сигурността.  

SonicWALL Clean VP

Серията TZ включва иновативната технология SonicWALL Clean VP, която защитава от уязвимости и обезврежда зловредния код в трафика, създаван от дистанционни потребители, мобилни потребители и клонове на компанията, преди заплахата да е навлязла в корпоративната мрежа и без намеса на потребителите.

SonicWALL Comprehensive Anti-Spam Service (CASS)

Услугата предлага на МСБ съвременна защита от спам и вируси и може незабавно да бъде разгърната над съществуващите защитни стени на SonicWALL.

Централизирано управление на политиките

Серията TZ може да се управлява чрез SonicWALL Global Management System, която осигурява гъвкави, мощни и интуитивни инструменти за управление на конфигурациите, за мониторинг в реално време и интегрирани отчети за политиките и съответствие – всичко това от централно място.

Приложения

Домашен офис/малък офис

Разработена като платформа за обединено управление на заплахите с цел защита от висок клас на мрежите в домашния офис, серията TZ включва технологията PortShield, която осигурява сигурна сегментация на домашната мрежа от „работното” оборудване.

Отдалечен офис/клон

Сериите TZ 200 и TZ 210 са най-бързите решения за многослойна мрежова защита в своя клас, като предоставят на отдалечените офиси и клонове на компанията несравнима защита чрез обединено управление на заплахите.

Малък офис/ритейл

Серията TZ е високопроизводителна платформа за сигурност за критични приложения на малки офиси. Сериите TZ 200 и TZ 210 предоставят 3G свързаност чрез интегриран USB слот за използване или като основна, или като допълнителна WAN връзка.

Присъедини се и сподели: Facebook Twitter RSS Изпрати
Функции и ползи
Най-нови от полезно
ArcGIS 10.2 е вече в България!
banner 11:56 14-11-2013
Ново поколение ГИС от Esri предоставя революционни функции
Сирма подобри процесите си по разработка на софтуерен код
banner 15:50 21-08-2013
Фирмата очита силни резултати от изпълнението на ЕС проект
Производствените си процеси оптимизира Сирма Солюшънс
banner 07:00 10-08-2013
Компанията реализира договор за безвъзмездна финансова помощ
  Най-четено от полезно
07:00 10-08-2013 Производствените си процеси оптимизира Сирма Солюшънс
15:50 21-08-2013 Сирма подобри процесите си по разработка на софтуерен код
11:57 16-07-2010 Интелигентни възможности в системите за IP видеонаблюдение
16:20 12-07-2012 KYOCERA Document Solutions празнува 20-годишнината на ECOSYS
11:56 14-11-2013 ArcGIS 10.2 е вече в България!