информационни ресурси за бизнеса
комуникации |  сигурност |  бизнес софтуер |  критични системи |  интернет |  зелени ИТ |  ИТ проекти |  cloud |  CAD/GIS/GPS |  документопоток |  финансови ИТ |  МСБ
новини
Нови решения за мобилен печат обяви HP
От: InfoWeek
Разширява и Laserjet портфолиото си
07:30 30-10-2013
Нови решения за мобилен печат, които улесняват печата навсякъде и по всяко време, анонсира HP. 

HP 1200w Mobile Print Accessory и HP JetDirect 2800w for FutureSmart Fleet позволяват безжични и NFC touch-to-print възможности от смартфони, таблети и ноутбуци, както за новата, така и за вече съществуващата база от 40 милиона клиенти на HP LaserJet и Officejet. Тези аксесоари са достъпни и лесни за инсталиране през USB или чрез поставянето им в слота за хардуерна интеграция на устройството.  

Laserjet портфолиото си разширява също HP. Новата серия HP LaserJet Enterprise M800 е бизнес A3 принтер и MFP модел с функция touch-to-print и безжична връзка. Тези устройства опростяват начина, по който клиентите могат да печатат безопасно от всеки смартфон или таблет, поддържащ технологията NFC, само с едно докосване. Като част от тази серия моделите HP Colour LaserJet Enterprise flow MFP M880 и HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 включват и технологията за управление на документи HP Flow за оптимизиране на цифровите и хартиени процеси, както и повишаване скоростта на работните бизнес процеси за корпоративни клиенти, обясняват от компанията.

Серията HP Colour LaserJet Enterprise M750 позволява по-лесен и ефективен печат на професионални цветни документи за общи офис нужди на различен формат хартия (до SRA3) и ниска цена. Предприятията могат да спестят време и усилия с този надежден и лесен за управление модел. 

Актуализациите на HP ePrint Enterprise предлагат по-добри възможности за свързване и по-голяма поддръжка на устройства за среди, ползващи решения за управление на мобилни устройства, анонсират още от компанията. HP вече предлага версия на приложението ePrint Enterprise за Blackberry 10, както и версии за Android и iOS на приложението HP ePrint Enterprise for Good. То предлага на мобилните потребители сигурен печат на съдържание с помощта на Good suite of solutions. Наред с това, сървърният софтуер HP ePrint Enterprise ще поддържа wi-fi печат от вградения печатен път на определени мобилни устройства. 

Решението HP Capture and Route 1.3 вече предлага поддръжка за мобилни клиенти с iOS и Android, улеснявайки управлението, актуализацията, както и точното и ефективно съхраняване на информация. Наред с това, потребителите вече могат да сканират от HP Officejet Pro X и други устройства на HP директно към Google Docs за съхранение в облака, обясняват още от компанията

Нови еднофункционални принтери, многофункционални принтери (MFP), скенери и решения, които рационализират цифровите и хартиени процеси на клиентите и увеличават производителността на бизнеса, представи още HP.
Присъедини се и сподели: Facebook Twitter RSS Изпрати
Най-нови от новини
Eвропейската компания Asseco стъпва на българския пазар
07:42 13-06-2014
Представи визията си за бъдещето на технологичен форум
Откриват лаборатория за проектиране на е-системи в ТУ-София
07:01 11-06-2014
Ще се обучават студенти по микроелектроника
Трима студенти отличи Vivacom Техническа академия
11:13 10-06-2014
30 младежи участват в проекта тази година
  Най-четено от новини